leren leuk maken

Leren kan ook leuk zijn. Voor online leren is het belangrijk om de leerervaring aantrekkelijk te maken.

Door diverse werkvormen te gebruiken én door de juiste tone-of-voice te kiezen, maken wij leren niet alleen nuttig, maar ook leuk. Dit doen we voor allerlei doelgroepen, of het nu gaat om vakkenvullers of om directieleden.

awareness en online leren als campagne

Online leren is vaak onderdeel van een mix. E-learning kan worden ingezet in een blended traject met andere leervormen, maar het kan ook onderdeel zijn van de communicatiemix.

Ons team bestaat uit opleidingskundigen én communicatiespecialisten met veel ervaring in het inzetten van diverse online interventies om awareness-doelstellingen te realiseren. Denk hierbij aan de inzet van casuïstiek en dilemma’s maar ook aan gamification, serious games en toepassingen van interactieve video.

onboarding en gedragscodes

Wanneer het gaat om gedragsdoelstellingen en het creëren van een bedrijfscultuur, spreek je eerder over een leerprogramma dan een eenmalige interventie.

Ons eigen SPACE LMS faciliteert adaptief leren en assessments om een compleet leerprogramma aan te kunnen bieden. Inclusief of exclusief de inzet van interactieve video.