PwC: IFRS 9 voor banken

E-learning met accreditatie

E-learning IFRS voor klanten van PwC

Als banken zich voorbereiden op de implementatie van nieuwe IFRS-regelgeving, benaderen ze PwC voor begeleiding. The Academy van PwC biedt hiervoor online training aan als één van de mogelijkheden. Learn Industry ontwikkelde deze serie e-learnings.

SPECIFICATIE

Categorie: e-learning, co-creatie, accreditatie

Opdrachtgever: PwC

"Al na de ontwikkeling van enkele modules ontstond er een gezamenlijk team van learn industry en PwC. Dat is cruciaal in zo’n omvangrijk traject. De samenwerking is professioneel, plezierig en effectief. Schouder aan schouder."

Pieter Veuger - Partner re Financial Instruments

Co-creatie

Een internationaal team van inhoudsdeskundigen is verantwoordelijk voor het samenstellen van de inhoud. Daarom is een efficiënt gestandaardiseerd ontwikkelproces cruciaal. Om dit te ondersteunen hebben we, in samenwerking met PwC, een schrijfwijzer opgesteld met tips over formulering, structuur en interactie.

Accreditatie

Professionals die het curriculum doorlopen verdienen PE-punten, omdat het online trainingsprogramma is opgesteld volgens de crediteringseisen van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

Nieuwe programma’s

Het curriculum is zo succesvol dat voor verzekeraars een vergelijkbaar programma wordt ontwikkeld. Het complete aanbod telt meer dan veertig modules, die ook in een blended programma kunnen worden opgenomen.

Related Projects