Albert Heijn

Training voor teamleiders

Procesplanners van Albert Heijn

De dagindeling van een teamleider van Albert Heijn bestaat voor een gedeelte uit de winkelplanning. Hoe kun je als teamleider dan toch zelf je eigen dag inplannen zonder dat dit in de war komt met winkelprocessen? De e-learningfabriek ontwikkelde hiervoor een procesplanner.

Inzicht in consequenties

In de procesplanner krijgt de teamleider bij het inplannen van dag- of een weektaak krijgt de teamleider direct gedetailleerde feedback op de keuze. Wat zijn de consequenties voor andere taken, voor medewerkers én voor producten? Het gaat niet om wat goed of fout is, maar de teamleider inzicht te geven in hoe hij een optimale en efficiënte planning kan maken.

Leren in de prakijk

De procesplanner kan direct toegepast worden in de praktijk. De planning die de teamleider opstelt kan worden afgedrukt. Het resultaat bespreekt hij met zijn leidinggevende, waarbij de gemaakte planning wordt vergeleken met de planning in de winkel.

Ontwikkelproces volgens Ahold

De e-learningfabriek werkt al meerdere jaren in samenwerking met Ahold aan verschillende leeroplossingen. Ook de procesplanner is in nauwe samenwerking met Ahold tot stand gebracht.

SPECIFICATIE

Categorie: e-learning, support tool, concept

Opdrachtgever: Albert Heijn

"Wat ooit begon bij een simpele brainstormsessie is nu een krachtige leerinterventie voor onze teamleider. De e-learningfabriek heeft tijdens dit project groot enthousiasme en veel lef getoond"

Josanne Niessen - Consultant Learning Ahold

Related Projects